Vacation Auto-Reply not working

Stephen Hind s.hind at
Thu Sep 9 10:04:04 CEST 2004

I've tried this on a couple of users accounts:

I go to the web interface, activate the vacation email, check it- it says
it's already active, but when I send an email to that person I do not get an
email back saying they're away.

My Setup:
Kolab1 MandrakeLinux 10 Version
fetchmail retrieves mail from external server and distributes to Kolab
Toltec Connector with Outlook

Everything else works OK including email forwarding.

Stephen Hind


This email and any files transmitted with it are confidential and are
intended solely for the use of the individual or entity to whom they are
addressed. This communication represents the originator's personal views and
opinions, which do not necessarily reflect those of RWP Training Limited. If
you are not the original recipient or the person responsible for delivering
the email to the intended recipient, be advised that you received this email
in error, and that any use, dissemination, forwarding, printing, or copying
of this email is strictly prohibited. If you received this email in error,
please immediately notify admin at

In accordance with the Telecommunications (Lawful Business Practices)
(Interception of Communications) Regulations 2000, RWP Training Limited
reserves the right to monitor and record e-mail messages sent to and from
this address for the purposes of investigating or detecting any unauthorised
use of its system and ensuring its effective operation.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <>

More information about the users mailing list